2013. március 3.

Kávészünet #9



Ez a hét a blog életében elég mozgalmasan telt. Kisebb technikai akadályok után beindultunk a Caféblogon. Nem a legszerencsésebb megoldás, de néhány kérdőjel miatt egyelőre még itt a régi és már az új helyen is megjelennek a posztok. Majd meglátom, hogyan érdemes a későbbiekben haladni.

Elkezdtem felépíteni a blog Pinterest oldalát is. Ide a blog témaköreibe és stílusába illő fényképeket válogatok és igyekszem jól használható módon kategorizálni is őket. Eképpen bővülnek folyamatosan olyan albumok, mint például dolgozószoba, nappali, előszoba és konyha inspirációk, dekorációs ötletek, virágdíszek, húsvét, stílus inspiráció, szépségápolás, jóga, kedves idézetek, kávémánia, stb, stb...
Szóval amolyan édes kis semmiségek, amelyek mégis megszépítik az életet.
Ez igazán nagyon szórakoztató, élvezem a szerkesztését, és remélem az idetévedőknek is sikerül ötletekkel és inpsirációval gazdagodniuk.

A héten itt a blogon szokás szerint két otthon képeiben is gyönyörködhettünk: Balin egy olyan házat néztünk meg, ahol múlt és jelen, nyugat és kelet találkozik különleges hangulatot alkotva. A napsütötte Dél-Franciaországban pedig egy réges régi malomból átalakított otthont csodálhattunk meg:


Kedden az öltözködés témáját érintettük és a szürke blézer variálhatóságára hoztam számos sikkes ötletet:


Csütörtökön az örök fiatalságról gyűjtöttem néhány aforizmát:


Pénteken pedig egy hangulatos fotóösszeállítással ünnepelhettük a tavasz első napját:


Kicsit ugyan megcsúsztam ezzel az összefoglaló poszttal, de azért szívből kívánok mindenkinek további kellemes vasárnapot. Holnap friss bejegyzéssel találkozunk itt a blogon!


Képek köszönettel a Pinterestről



Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...