2013. február 5.

Konyhai függöny

Régóta agyalok rajta, hogy milyen új változatra cseréljem a konyhai függönyünket. Még 6 éve tettem fel a mostanit ideiglenes megoldásként, azóta se sikerült az igazit megtalálni.

Nem könnyű a feladat, mert elég háklis vagyok e témában, van néhány szempontom, amelyeknek az új függönynek mindenképpen meg kellene felelnie. Engedje be a fényt, de árnyékoljon is a nyári forró délelőttökön, legyen mozgatható, hogy az ablakot rendesen ki lehessen nyitni, ne legyen giccses vagy túl fodros-bodros, legyen egyszerű de szép, könnyen feltehető és mosható, stílusában illeszkedjen a konyhához és persze a karnishoz.

Nagyjából a lentebb bemutatott függönyökre gondoltam, bár legtöbbje sajnos még így sem felel meg minden követelménynek...

Annyira vicces, hogy a minap az egyik lakberendezős blogon is éppen ez a téma került terítékre, csaknem ugyenezekkel a dilemmákkal. Szóval ha az itteni inspiráló fényképgyűjteményen felül további ötletadó képeket keresnél, akkor érdemes ide is átkattintani.

















Képek köszönettel innen


I am about replacing my kitchen curtains which were put up six years ago as temporary solution.
It is not so easy as I have quite a lot of expectations - it should let the light in but shade in the hot summer mornings, should be easy to move, should not be kitsch or frilly, should be pure and beautiful, should be washed and put up easily, should have a matching style to the kitchen and the curtain pole.
I have collected some ideas, however, still only a few of them tick all the boxes...


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. :-)

You are warmly welcome to join the blog's Facebook page for further contents and notification on the new posts, please just click here. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...