2012. szeptember 28.

Rönkház az erdő szélén

A poszt címét csak rögtönöztem, mert semmi infóm nincs erről a házról, de a képek alapján így képzelem el.

Folytatva a tegnapi gyertyafényes témát, ezek a képek a való életben mutatják be a tűz és a faanyag szív- és lélekmelengető hatását. Ugyanakkor a kiegészítőkben megtaláljuk a fém elemet (lámpavázak, hűtőszekrény stb), illetve az üveget is, így a nagy figyelemmel létrehozott egyensúlyban az energia zavartalanul áramlik. Ettől lesz kerek az egész.

Ez az igazi őszi hangulatú berendezés csodás melegséget áraszt! Szinte érezni a pattogó tűz illatát, hallani a csendet, érzékelni a kinti hűvös levegő frissességét. Jó érzés bekuckózni ebbe a biztos menedéket adó hajlékba.

Szép hétvégét mindenkinek!


















Képek köszönettel innen


Coming back on the candlelight topic from yesterday, now let's step inside a wooden house to see the magical combination of wood and fire in reality, completed with some metallic elements and glass. This creates balance and makes the energy to flow around smoothly. The furnishing has an autumn warm feel indeed.
Have a wonderful weekend!


Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.
Ide kattintva csatlakozhatsz a blog Facebook oldalához, hogy mindig értesítést kapj a friss posztokról. Minden lájknak nagyon örülök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...