2011. november 28.

Egy nagyszerű texasi ház

Szép új hetet kívánok mindenkinek!

Ma egy texasi ház tüzetesebb megtekintésére invitállak.

Ez egy jó nagy ház, a filmekben látottak alapján azt gondolom, hogy kívülről egy elég tipikus amerikai kégli. Persze lehet, hogy tévedek, de végülis ez mindegy. Mindenesetre a tornác engem például Lorelai verandájára emlékeztet a Szívek szállodája sorozatból - ennek a szériának a szuper díszleteiről egyébként nem kizárt, hogy fogok is még írni valamikor. De egy kicsit elkalandoztam.

Szóval visszatérve Texasra.

Ez a ház 1917-ben épült, és mostani tulajdonosai nagyon lepukkant állapotban vásárolták meg. Már lebontásra volt ítélve, amikor az új lakók megvették és elhatározták, hogy belevágtak a felújításba. Közel két évig tartottak a munkálatok, és a végeredmény gyönyörű lett. Nagyvonalú, világos tereket sikerült kialakítani. Nézzétek meg azt a sok finom részletet, a fehér számtalan árnyalatát a különböző textúrákban, az egyszerűségükben szép bútorokat! Semmi giccs, cukormáz vagy silányság, csak józan ész és kifinomult ízlés.













Translation: Today let me invite you to step inside a house in Texas.
It was built in 1917 and was completely dilapidated and was scheduled for demolition when the new owners decided to renovate it. The work took almost two years, and the result is wonderful. The rooms are grandiose and filled by light. Just have a look at the lots of fine details, the countless shades of white in different textures, the simply beautiful furniture! There's no any hokum or poorness, just the good sense and style.

Have a great new week!

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...