2011. október 26.

A fehér 44 árnyalata

Erről a hágai otthonról 2008-ban már megjelent magyar nyelven egy cikk az Ikea Family Live magazinban. Már akkor is nagyon inspirálónak találtam a lakás kialakítását, azokat az apró, de mégis óriási ötleteket, mint amilyen például ez a jó kis házi készítésű naptár itt az első képen, ezért nagyon megörültem, hogy a Sköna Hem oldalán ráleltem ezekre a felvételekre.

A berendezés csupa fehér, annak ellenére, hogy egy kisgyermekes családnál járunk. A jelszó: semmi gond, minden mosható! És persze a fehér festék is mindig kéznél van. Nem nagy ár azért, hogy minden rendezett, harmonikus és kiegyensúlyozott legyen.









Translation: this Hague home was already presented in Hungarian in one of the Ikea Live Magazins in 2008. I found the home's setting really inspiring with it's great ideas like the homemade calendar on the first picture then, so I was glad to find these photos on Sköna Hem.
Although we are in a family home, all the interior and furnitures are painted white. Slogen: no problem, everything is washable! And some white paint is also always at hand. Not a high price for everything to be tidy, harmonious and well balanced.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...